Article_Top_970x250

Torres emotivan nakon finala: "Ostvario mi se dječački san..."

ZAHVALAN JE KLUBU

Torres emotivan nakon finala: "Ostvario mi se dječački san..."

svibnja 17, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Fernando Torres, nogometaš koji je karijeru počeo u Atletico Madridu, tek u svom drugom boravku i na oproštaju od kluba dočekao je da podizanje pehara.

Vrlo emotivan nakon sinoćnje finalne utakmice Lige Europe u kojoj je Atletico sa 3:0 savladao Olympique Marseille, Torres je kazao da mu se konačno ostvario dječački san, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Ovo što se dogodilo je teško objasniti, nakon toliko vremena, dobio sam priliku da se vratim u ovaj tim prvaka. To mi je omogućilo ispunjenje dječačkog sna, ali iznad svega me i učinilo ponosnim što pripadam ovoj grupi koja je izmijenila povijest kluba. Ovo je početak nečeg velikog“, kazao je Torres, te dodao:

“Imao sam sreću da igram u odličnim klubovima i u reprezentaciji s generacijom najboljih španjolskih nogometaša, ali imao sam konkretan san kada sam bio mlad. To je da osvojim trofej s mojim klubom. Kada sam otišao u Englesku, nisam mislio da će se to dogoditi, ali onda sam se vratio i snovi su mogli biti ostvareni. Klub mi je to omogućio i zahvalan sam na tome.“, rekao je on.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250