StoryEditor

Torcida se oglasila nakon što je Zoran Mamić doputovao u BiH

Piše D  /  24.03.2021., 07:03h

Zdravko Mamić ne prestaje plijeniti pažnju otkako je 15. ožujka pravomoćno osuđen za izvlačenje novca iz Dinama, što njegove kritičare i zagovornike ne ostavlja ravnodušnima. Jasno je na kojoj strani u ovoj priči jest Torcida.

Iako su iz te navijačke skupine šutke popratili presudu i sve nakon nje, oglasili su se poslije vijesti o tome da je bezbrižno u Bosnu i Hercegovinu zakoračio i Zoran Mamić.

- Koga si zapravo voljela? Čovjeka s nemogućom dikcijom ili ljubav gomile izabranih prosjaka što na prvi udarac
bježe preko granice - stoji u Torcidinoj objavi, koju "krasi" fotografija fizičkog sukoba Zdravka Mamića i Ive Bege tijekom derbija na Poljudu 2014.

“Koga si zapravo voljela? Čovjeka sa nemogućom dikcijom ili ljubav gomile izabranih prosjaka što na prvi udarac bježe preko granice”

Objavljuje Torcida SplitUtorak, 23. ožujka 2021.

Tekst su zapravo stihovi iz Azrine pjesme "Idi za svojom sudbinom" s albuma "Kad fazani lete" iz 1983. Nastavak joj je također zanimljiv, ako se postavi u kontekst cijele ove situacije:

- Moje lice želi svijest, istinu pa ma kakva ona bila...

Dok se Torcida odlučila uz malo tuđih riječi osvrnuti na Mamića, on danima ne miruje i iznosi uistinu inkriminirajuće podatke o hrvatskim sucima, pravosuđu, ali i nekim javnim osobama.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 00:08