StoryEditor

Tony Cetinski pomaže obitelji koja je zbog prevare ostala bez krova nad glavom

Piše D  /  16.02.2019., 02:02h

Potaknut teškom životnom situacijom obitelji Mujkanović-Krmelić Tony Cetinski uključio se u humanitarnu akciju, kojom se želi pomoći, prenosi Index.hr

"Ja se bolje držim s obzirom da sam u boljoj financijskoj situaciji, ali to su emotivni trenuci i gledati jednog oca koji nije bolestan, koji je spreman i koji hoće raditi, ima snagu, ima volju, ima prekrasnu obitelj i onda ga gledati u suzama jer ne zna više gdje će od silnih problema... To je teško", rekao je Tony Cetinski.

Poznati pjevač na turneju kreće na proljeće. Koncert kojim je najavljuje već je bio planiran, a sada ga je posvetio obitelji Mujkanović-Krmelić. Turneji pod nazivom Samo ljubav tour prisustvovat će brojni mediji, a Tony se nada kako će preko njih ova akcija dobiti veći publicitet i time veću pomoć. Ujedno poziva svoje kolege, ostale javne osobe, ali i sve ljude dobre volje, da se uključe u akciju i pomognu,

"Formula te nekakve popularnosti kod nas glazbenika je nepotpuna, ako nemaš dio u sebi koji ima potrebu upotrijebiti svoju popularnost i iskoristiti svoj lik i djelo, svoj posao u svrhe da bi pomogao. Ako imaš mogućnosti, zašto ne probati? Ja se nadam da ćemo u tome uspjeti.

Apeliram prvenstveno na svoje kolege, a i na ostale javne osobe, da probaju naći načina da pomognu obitelji Mujkanović-Krmelić jer ona to zaslužuje, a situaciju koja im se dogodila nikako nisu zaslužili", poručio je Tony.

Svi koji želite pomoći možete to napraviti putem žiro računa otvorenog na sina obitelji Mujkanović-Krmelić.

PODACI:

Leon Mujkanović-Krmelić

HR8323600003247296394

Zagrebačka banka

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 02:17