Article_Top_970x250

Tony Cetinski: Ako se ustanovi da sam kriv, spreman sam odgovarati

nakon nesreće sa smrtnim ishodom

Tony Cetinski: Ako se ustanovi da sam kriv, spreman sam odgovarati

stu 15, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Pjevač se na Facebooku obratio javnosti nakon što su neki mediji donijeli neslužbene rezultate obdukcije pokojnog Ibrahima Kevljanina.

Tony Cetinski sinoć se na svom službenom profilu obratio javnosti, nakon što su se u nekim medijima pojavili neslužbeni rezultati obdukcije pokojnog Ibrahima Kevljanina, na kojeg je Tony naletio automobilom u Rovinju. Osim toga, Cetinski se obratio i članovima svoje obitelji.

Status donosimo u cijelosti:

- Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i vještačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametnoga kako bi olakšali niti jednoj od obitelji već samo nanosite bol svima. Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesretnog događaja. Molim čak i članove moje obitelji da ne komentiraju neslužbene informacije jer smo već svjedočili manipuliranjima izrečenim i neizrečenim.

Ponavljam da mi je u interesu kao čovjeku da se dobro rasvijetli sve što se desilo i prije mog nailaženja na tijelo I.K. kao i sam trenutak nesretnog događaja jer je mojoj duši i dušama obitelji Kevljanin to najvažnije. Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. te što je uzrokovalo tome da je isti ležao na cesti prije mog ulaska u dio ulice na kojoj je ležao. Ž

Ja sam spreman odgovarati za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenja javnosti u zabludu - napisao je Cetinski. 

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250