StoryEditor
malo se ljuti

Tonči Huljić otkrio što zamjera Graši: ‘Eto, ta veza koja je završila brzim brakom i djetetom između Petra i moje kćerke...‘

Piše desk  /  11.07.2022., 07:59h

Iako je termin porođaja Hane Huljić Grašo sve bliže, kći Tončija Huljića bez problema je nastupila na pop sakralnom koncertu Misa mediterana u Zagrebu u režiji najpoznatijeg skladatelja koji jedva čeka postati djed! Kaže, bit će savršen! A što zamjera zetu Graši?

On je jedan od najuspješnijih i najplodnijih hrvatskih glazbenika čije su pjesme stvorile Magazin, vinule u zvijezde Jelenu Rozgu, Petra Grašu, Jolu. Odgovoran je za svjetski uspjeh grupe Bond i Maksima Mrvice, njegova glazba našla se među holivudskim hitovima, surađivao je s engleskom filharmonijom no našu javnost i dalje najviše zanima kako u obitelji Huljić prolaze dani u iščekivanju definitivno najpoznatije bebe 2022.godine.

"Eto, ta veza koja je završila brzim brakom i djetetom između Petra i moje kćerke, svakodnevno smo bombardirani ali nismo pričali o tome, mi živimo normalno, pritisak je svaki dan čitati, nije izlazila van jer joj je bilo smiješno da trče svi za njom", priča Huljić za RTL Exkluziv.

Jer u ovoj su obitelji svi navikli raditi, onako kako se kaže za dušu i džep pa tako baš kako buduća mama Hana nastupa mjesec dana prije poroda, upitno je gdje će budući tata Petar Grašo nastupati na dan poroda što djedu Tončiju evidentno teško pada, no srećom tu je baka servis!

"Imam vrlo stabilnu suprugu koja će biti tu, Petar je bukvalno svakodnevno na nastupima tako da se malo ljutim jer nema potrebe toliko raditi pa sam i tu situaciju odradio u ovom spotu, da on svira ispred rađaone od veselja", ispričao je Huljić.

I dok je većinu života proveo na turnejama, pogotovo u Haninim i Ivanovim formativnim godinama , Tonči će - najavljuje biti savršen djed! O odnosu sa zetom uvijek rado govori jer ova dva glazbena maga veže skoro tri desetljeća divno prijateljstvo, ali i suradnja!

"a sam čovjek koji se voli zezati - odnosno mene i Graše je na koliko ozbiljnosti posla jer 26 godina smo zajedno, mi smo svi kao familija, mi dolje imamo taj specifičan stil za humor".

I dok je mnogima ljubav Hane i Petra bila šok, u ove dvije obitelji ništa se nije promijenilo. I prije su - kako kažu večerali, ručali zajedno i maksimalno uživali. No, jasno je kao dan kada Alba dođe na svijet - tko će postati gazda! Tj. najslađa gazdarica, naravno!

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 04:28