StoryEditor

Tomislavgrad: Taksist pretučen jer je vršio naručenu uslugu prijevoza

Piše D  /  05.02.2020., 01:02h

Kako se navodi u današnjem priopćenju MUP-a, 31.siječnja 2020. godine u 18,30 sati djelatnici PP Tomislavgrad zaprimili su dojavu dežurnog liječnika DZ Tomislavgrad da se u njihovoj zdravstvenoj ustanovi nalazi ozlijeđena osoba.

Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Tomislavgrad, te utvrdili da se radi o 57- godišnjem M.V. iz Tomislavgrada ( mjesni taksist) koji im je ispričao da ga je gore privedeni B.R. fizički napao, udario ga nekoliko puta u predjelu glave dok je obavljao usluge prijevoza, prepriječivši mu prethodno put svojim vozilom na dijelu puta Tomislavgrad – Šujica, u mjestu Mokronoge.

Nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgrad, M.V. je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu na daljnje liječenje, dok se nad B.R trenutno provodi kriminalistička obrada.

Prema neslužbenim informacijama, kao razlog nanošenja ozljeda spominje se djelatnica ugostiteljskog objekta, koja je zatražila usluge taksija do određenog mjesta, čemu se usprotivio vlasnik tog objekta, pokušavajući je spriječiti u tom naumu.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 22:17