Article_Top_970x250

Tomislav Madžar: "Milanović nas vrijeđa cijelu kampanju"

nakon incidenta

Tomislav Madžar: "Milanović nas vrijeđa cijelu kampanju"

sij 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Goran Stanzl/Pixsell

Vrijeđa ljude iz vukovarske kolone, vrijeđa branitelje, prema predsjednici se ne ponaša džentlmenski nije joj na kraju sučeljavanja ni ruku pružio, zato sam mu rekao da je to sramotno, poručio je.

Savjetnik aktualne predsjednice RH Tomislav Madžar oglasio se nakon što je verbalno napao Zorana Milanovića nakon sučeljavanja na HRT-u. Cijeli incident dogodio se zbog toga što je spomenuo propali Kontinental u čijem Nadzornom odboru je bila Kolinda Grabar-Kitarović, prenosi Večernji.ba.

- Moja reakcija nije opravdana i to nije način na koji inače reagiram, niti bih ponovno tako reagirao, i sad mi je žao, ali Zoran Milanović cijelu kampanju vrijeđa sve HDZ-ovce, da smo lopovi, vrijeđa ljude iz vukovarske kolone, vrijeđa branitelje, prema predsjednici se ne ponaša džentlmenski nije joj na kraju sučeljavanja ni ruku pružio, zato sam mu rekao da je to sramotno.I upitao sam ga kako se može predstavljati uspješnim gospodarstvenikom kada je bio prijavljen na minimalac dok se zadnje tri godine bavio privatnim biznisom. Pa to je pitanje koje sve zanima - rekao je Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović za sport i zdravstvo, prenosi Večernji.

Madžar smatra kako nije bila riječ o nikakvom napadu niti incidentu nego je reagirao na "konstantne Milanovićeve laži i vrijeđanja ispod pojasa".   

Dnevnik.ba