StoryEditor

Tomislav Ivković novi trener Željezničara

Piše D  /  18.06.2021., 02:06h

Upravni odbor Željezničara donio je odluku o novom šefu stručnog štaba, a riječ je o hrvatskom treneru Tomislavu Ivkoviću koji je na tome mjestu naslijedio Blaža Sliškovića. U pisanoj izjavi on se zahvalio na povjerenju novoj upravi nogometnog kluba iz Sarajeva koji se suočava s financijskim problemima.

"Klub ima problem, a to su financije koje se moraju brzo riješiti. Moramo što prije stabilizirati ekipu, napraviti dobru selekciju igrača da vidimo tko od domaćih igrača i juniora ima kvalitetu da se priključi“, rekao je Ivković.

Izrazio je očekivanje da će se ojačati rad s podmlatkom u klubu. Prema njegovim riječima, nogometni uzor mu je upravo bio Ivica Osim, nekadašnji proslavljeni igrač i trener Željezničara.

"Razmišljam kao on, nisam čovjek koji trči za titulama, trener sam koji voli stvarati igru i igrače, toga sam puno napravio u Hrvatskoj. Popis igrača koji su radili sa mnom i koji su dobili prigodu debitirati je dugačak", dodao je novih trener Željezničara.

Ivković bi se klubu s Grbavice trebao priključiti sljedećeg tjedna, a zajedno s njim će stručni tim činiti hrvatski nogometaš i Armando Marenzi, koji je po nastavku karijere radio kao trener, prenosi Hina.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 20:29