StoryEditor

Tko je novinarka koja je otkrila previše?

Piše D  /  19.06.2021., 11:06h

Tijekom sportske emisije u sklopu praćenja Europskog nogometnog prvenstva, iskusna talijanska novinarka televizije RAI Paola Ferrari (60) prekrižila je noge te je pokazala međunožje, prenose 24sata.hr.

Ferrari je odjenula crnu haljinu dubokog proreza, na trenutak je zaboravila na kamere te je otkrila više nego što je htjela. Snimka je ubrzo postala hit na društvenim mrežama, a scena je mnoge podsjetila na kultni film ‘Sirove strasti‘ sa Sharon Stone u glavnoj ulozi.

Prvi angažman na TV-u imala je davne 1977., a na talijanskoj javnoj televiziji radi od početka 1990-ih i vodi emisije poput "Sportske nedjelje" i "90. minute". Višestruka je dobitnica nagrada za televizijsko novinarstvo. 

Paola je vodila sportsku emisiju i na Europskog prvenstvu 2004., pratila je i analizirala utakmice Lige prvaka, ali i ostale brojne sportske emisije za što je nagrađena. Ferrari se bavi i izdavaštvom, a svojevremeno se i politički angažirala.

Talijanka se 2008. godine, kao članica talijanske desnice, kandidirala na općim izborima u izbornoj jedinici Lazio. 

Ferrari je rodom iz Milana, a od 1997. godine u braku je s poduzetnikom Marcom De Benedettijem s kojim ima dvoje djece, sina Alessandra i kći Virginiju. U 2014. godini uspješno je operirala karcinom lica. U više je navrata pričala o detaljima ove bolesti.

Provotno se mislilo da se radi o beznačajnom prištiću, ali na kraju se ispostavilo da je riječ o tumoru kože koji joj je ostavio ožiljke po licu. 

Svestrana novinarka sudjelovala je 2006. i u prvom izdanju talijanske verzije ‘Plesa sa zvijezdama‘, a 2013. godine imenovali su je počasnom članicom Centra kulturnih studija, kulturnog projekta aktivnog građanstva usmjerenog na integraciju, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 18:43