Tko je dama čiju je snimku neugodne epizode vidio cijeli svijet? Pokušala se rukovati dok je ulazila u Westminstersku opatiju, muškarac je totalno ignoriraoSCREENSHOT - Tiktok
StoryEditor
TikTok video

Tko je dama čiju je snimku neugodne epizode vidio cijeli svijet? Pokušala se rukovati dok je ulazila u Westminstersku opatiju, muškarac je totalno ignorirao

Piše desk  /  20.09.2022., 09:32h

Video je objavljen na TikToku

Na ceremoniju u Westminstersku opatiju pozvano je negdje oko dvije tisuće ljudi, među kojima je bilo i otprilike 500 svjetskih lidera. No jedan ‘neugodan‘ trenutak nije mogao proći nezapaženo.

Prilikom ulaska u opatiju mnogi su se rukovali s muškarcem koji je bio zadužen za prijem gostiju. No jedna dama baš i nije ‘prošla‘ najbolje. Naime, kada je došla na red, pružila je ruku tom muškarcu, međutim on joj nije uzvratio, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ponovno je pokušala uspostaviti kontakt, no muškarac ju je samo lagano dodirnuo po ruci.

Nakon toga vidi se kako je žena, čiji identitet nije poznat, napravila grimasu sugerirajući da joj je neugodno te je promrmljala nešto sebi u bradu.

Video je objavljen na TikToku.

Nije dugo trebalo da se video počne širiti dalje.

Skupilo se mnogo komentara korisnika TikToka, a brojni su nizali šale na račun ove neugodne situacije.

‘Ajme, pa ispred cijelog svijeta‘,‘Bijesna je‘,‘Ona je gospođa Nitko‘, ‘Njezin suprug slušat će nažalost o ovome čitavu noć‘, ‘Ne razumijem zašto joj nije htio dati ruku?‘, ‘Urnebesno‘, ‘Ona sad ima problema s povjerenjem‘, ‘Sigurno će se žaliti poslije‘, ‘Ovo su sigurno bivši ljubavnici‘ "Zanima me što je točno rekla‘, ‘Ovo je sigurno nešto osobno‘, ‘Mislila sam da je Miranda‘ samo su neki od komentara.

‘Tko je zapravo ona?‘, ‘Tko je uopće ta žena?‘- pitali su se ostali.

U komentarima se nije moglo dokučiti na koju su izvjesnu Mirandu mislili.

Ipak, jedan dio uvjeren je da se zapravo muškarac rukovao samo sa svjetskim liderima, ali ne i s njihovim partnerima i partnericama. 

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 08:44