StoryEditor
društvene mreže

Tisuće ljudi napadaju mladu Ruskinju iako na Instagramu nije objavila ništa već pet mjeseci: "Nestani s lica zemlje"

Piše desk  /  03.03.2022., 11:04h
Instagram profil Luize Rozove, kojoj je navodno pravo ime Elizaveta Krivonogih, preplavile su tisuće komentara o ratu u Ukrajini, a ispod fotografija joj prijete i pišu žestoke uvrede. Iako na profilu nije objavljeno ništa od listopada prošle godine, tisuće bijesnih korisnika Instagrama ispod slika Luize ostavljaju komentare, a priča je dospjela u svjetske medije.

Osamnaestogodišnja Ruskinja navodno je nezakonita kći Vladimira Putina koju ovaj nikad nije priznao. Luiza Rozova, odnosno Elizaveta Krivonogih, je, naime, kći Svetlane Krivonogih (45), koja je, kako se navodi, nekad radila kao spremačica, a danas je suvlasnica velike ruske banke. Iako je u ruskim medijima strogo zabranjeno špekulirati o Putinovim ženama, ljubavnicama i djeci, za priču o navodnoj Putinovoj aferi sa Svetlanom i rođenju kćeri čuo je dobar dio svijeta, piše Index magazin.

Budući da bi ona mogla biti jedini član Putinove obitelji, odnosno jedini njegov srodnik koji je javno prisutan u medijima, Luiza ovih dana prima najstrašnije poruke iz svih dijelova svijeta.

"Ideš li u rat?", "Kako te nije sram trošiti krvavi novac", "Reci tatici da se pridruži svom prijatelju u paklu", "Jedeš po finim restoranima dok ti otac ubija djecu u Ukrajini", "Nestani s lica zemlje, i ti i tvoja obitelj", samo su neki od komentara koje mlada djevojka čita ovih dana. 

Neki su pratitelji stali u njezinu obranu i upozoravaju da ona ne može biti kriva za događaje u Ukrajini te da se pretjeruje s uvredama.

Putinovu navodnu kćer na Instagramu prati više od 90 tisuća ljudi. Ne krije da uživa u luksuzu, finim restoranima, shoppingu i putovanjima. Mnogi sumnjaju da joj je zabranjeno objavljivati na Instagramu, budući da se nije oglasila već pet mjeseci.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 00:29