StoryEditor

Tisuće komentara nakon Vinkove pobjede: "Ovo je prvi put u hrvatskoj povijesti"

Piše D  /  23.02.2020., 11:02h

Naime, komentari na pobjednika The Voicea Hrvatska gotovo isključivo su pozitivni, a iako je u showu dobio nešto manje od 42 posto glasova, na društvenim mrežama podrška za njega iznosi skoro sto posto, piše Index.hr.

"Sjajan dečko s prekrasnim glasom...strašno podsjeća na Zorana Mišića ...bravo Vinko."

"Zasluženo, bravo Vinkoooooo super super... Svaka čast. I ostali su bili super. A Vinko sve si ih jednostavno pomeo s ovom predivnom pjesmom."

"Vaoo navijala sam za Bernardu al noćas me Vinko ostavio bez teksta, predivno..."

"Prvi put u povijesti, Hrvatska je dobro izglasala."

Čak ni oni kojima nije bio favorit ne osporavaju njegovu pobjedu:

"Ova sezona The Voicea je bila puna emocija i super pjesama. Odmah sam stekla 2 favorita, a to su Jakob i Filip. A onda je uslijedio šok-Jakob je u prošloj emisiji ispao. I baš sad kad je došlo do momenta da se bira između Filipa i Vinka, ponadala sam se da će moj favorit pobijediti nakon truda kojeg je uložio u drugim emisijama na kojima je daleko dogurao (Zvijezde i Supertalent), a kad tamo opet šok. Opet se Filipu nije posrećilo. Čestitke Vinku na pobjedi, ali on je za mene prestatičan, dok Filip ima sve što jedan pjevač treba imati. Za mene su pobjednici Filip i Jakob, i iskreno se nadam da će im se jednoga dana trud isplatiti i da će se i dalje nastaviti baviti glazbom."

"Najbolji, a Filipu bi se tribali ispričat svi koji su govorili da ga se gura dalje jer je njemu napravljena najveća nepravda šta se dueta s mentorom tiče."

"Moram reći Albina je bila moj favorit tijekom cijele emisije, no kad sam čula Nothing compares 2 U i dns Pelin i med Vinko je zasluženi pobjednik. Čestitam mu na staloženom, a tako prodornom glasu. On čovjeka obori s nogu."

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:59