StoryEditor

Tijekom 14 godina ubila 6 članova obitelji, jučer je sve priznala...

Piše D  /  08.10.2019., 02:10h

Policija je započela istragu ranije ove godine kada je zet 47-godišnje osumnjičene Jolly Thomas posumnjao da je ona možda krivotvorila testament njegovih roditelja.

Vlasti su otkrile da je Thomas bila na mjestu svih šest smrtnih slučajeva, te da se svaka smrt dogodila nakon što su jeli hranu koju je ona pripremila. Do tog trenutka smrt se nije smatrala sumnjivom zbog vremenskog okvira.

Thomasova, popularna članica zajednice u Kozhikodeu, navodno je kao motiv imala kontrolu obiteljskih financija i imovine, izjavila je policija.

Prema navodima policije, prvo je otrovala svoju svekrvu, koja je umrla 2002. nakon što je pojela juhu od ovčetine. Godine 2008. umro je njen svekar, a 2011. i suprug, za kojeg je policija rekla da je preminuo nakon što je pojeo rižu i curry. Obdukcija koja je tada obavljena na njegovom tijelu potvrdila je otrovne supstance u stomaku, ali policija je njegovu smrt tretirala kao samoubojstvo.

Ujak njenog muža tada je navodno dobio kavu s cijanidom kao kaznu za inzistiranje da se njegovom nećaku izvrši detaljnija obdukcija.

2014. godine je, prema navodima policije, Thomas ubila dvogodišnju kćerku rođaka preminulog supruga Scaria Shaje. Rođakova supruga ubijena je 2016. Godinu dana kasnije, Thomas i Shaju su se vjenčali.

Shaju je policiji rekao da nema pojma da Thomas stoji iza smrti supruge i kćeri. Ipak je, kao i još jedna osoba, uhićen.

Policija je u petak ekshumirala posmrtne ostatke tragično preminulih, te su ustanovili da je smrt nastupila usljed trovanja cijanidom, a jučer je Thomas priznala da je počinila sva ubojstva, prenosi federalna.ba.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 09:34