StoryEditor
facebook

Thompson pozvao ljude da mole za zdravlje njegovog teško bolesnog sina, objavio i posebnu molitvu

Piše desk  /  26.07.2022., 09:31h

Thompson se obratio prijateljima za pomoć, svoj Facebook kolektiv zamolio je da se pomoli za njegova sina Antu

Marko Perković Thompson na Facebooku se javio svojim prijateljima i zamolio ih da se mole za ozdravljenje njegova teško bolesnog sina Antu Mihaela, a pater Mijo svima je objasnio koju molitvu treba moliti te dodao i mogućnost posta.

U pozivu na Facebooku stoji fotografija na kojoj je na A4 formatu papira napisano: "Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona", zasigurno ga je formirao netko drugi, a glazbenik samo podijelio na svom profilu.

Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj", stoji u početku objave.

Nakon neuspješnog braka s Danijelom Martinović, Marko Perković Thompson sreću je pronašao u diplomiranoj ekonomistici Sandri koja se iz ljubavi prema pjevaču preselila se iz rodne Kanade. Do sad mu je rodila čak petero djece: dva sina i tri kćeri - Šimuna, Antu, Divu i blizanke Katarinu i Cvitu.

"Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. "Mnogo može žarka molitva pravednikova" (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!", stoji u objavi te se navodi posebna molitva za ozdravljenje.

"Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja, Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela.

Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu, a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.

(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu, tko može). p. Mijo Nikić", stoji u objavi.

U sekciji komentara odmah su mnogi Thompsonovi fanovi i prijatelji reagirali na ovu objavu.

"Bože dobri, podari ozdravljenje našem bratu i prijatelju Anti, molim te! Daj Isuse roditeljima, braći i rodbini snage i nade. Usliši Isuse njihove molitve i sve naše, da Ante bude bolje. Hvala ti i slava Isuse", "Bože dragi usliši molitve naše, da pomognu u ozdravljenju Ante Mihaela Perkovića, skrušeno te molimo. Voljeni naš Isuse dragi budi nam svima na pomoći. Amen", "Molim te, dragi Bože usliši molitve naše, pomogni u ozdravljenju ovog dečka, tvoja moć je velika, i u tebe se uzdamo", "Bože pomozi da naše molitve budu na pomoć potrebnima…".

Dnevnik.ba

01. prosinac 2022 08:35