StoryEditor

Thompson je u tajnosti oženio Danijelu, Sandi osvajao misice

Piše D  /  30.05.2019., 08:05h

Kad je Crkva njegov brak s Danijelom Martinović (47) proglasila nevažećim, Marko Perković Thompson (52) bio je presretan. Pjevač je tad rekao da se napokon može vjenčati sa svojom Sandrom i živjeti po Božjim načelima. 

Između Danijele i Thompsona zaiskrilo je 1992., kad su snimili ‘Potonut ću‘. Pjesma nije izašla ni na jednom albumu Magazina, ali ju je objavio Thompson na albumu ‘Moli mala‘ iz 1992. Vjenčali su se u tajnosti 1995. u crkvi sv. Dominika u Splitu, a razveli tri godine kasnije. Pjevačica je sreću našla u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom (43), a Thompsonu je ispunjena velika želja, da živi u skladnom katoličkom braku s puno djece. Ni on ni Danijela o njihovu braku nikad nisu govorili, prenose 24sata.hr.

Baš kao ni Bojana Gregorić (47) i Boris Novković (51). Oni su se zavoljeli nakon tuluma kod pokojnog Ive Pukanića u Velikoj Gorici. Vjenčali su se 1992., a razveli početkom 1997. Pjevač je u to vrijeme bio na vrhuncu popularnosti, a Bojana je plesala balet u zagrebačkom HNK. 

Navodno je prelijepoj balerini smetalo što je zbog vojske obožavateljica suprug na ulici nije htio primiti za ruku, kamoli poljubiti. Često je dolazila na njegove koncerte, a kad su počele razmirice, pola estrade se trudilo pomiriti tad najljepši par. Nisu uspjeli. 

Najveća zvijezda početkom 90-ih bio je Sandi Cenov (50). 

- Mogao si je priuštiti svadbu kakvu je htio, a s tad najljepšom Hrvaticom, Brankom Bebić, vjenčao se bez medijske pompe, u najužem krugu obitelji i kumova – kaže njegov tadašnji menadžer Zoran Škugor (64). 

Dodao je da je tek vjenčani par kumove i obitelj počastio večerom u jednom samoborskom restoranu, a tjedan dana kasnije organizirali su tulum u zagrebačkoj diskoteci Saloon. Za tu prigodu u Saloon su mogli ući samo uzvanici s pozivnicama. Na njihovoj je svadbi u Saloonu bila isključivo tadašnja krema. Škugor se ne sjeća kakve su sve poklone dobili, ali pamti da im je on darovao čaše, tanjure i svu staklovinu za kuhinju. 

– U suradnji s tadašnjom Arenom, pomogao sam im da sponzorski dobiju kuhinju vrijednu 16.000 kuna. Nikakvih problema oko toga nije bilo, mogli smo birati jer je Sandi bio takva zvijezda da su se svi mediji trgali da imaju bilo što o njemu – rekao je Škugor. 

Prisjetio se kako se Cenov dobro namučio kako bi osvojio najljepšu Europljanku 1994. Prije Branke Bebić (44), naime, bio je u vezi s još jednom misicom, Fani Čapalijom (43). S Brankom se upoznao kad je vodila Splitski festival. Lijepa Metkovka svidjela mu se na prvi pogled. Pitao ju je bi li s njim popila kavu, a ona mu je ironično odgovorila: ‘Nisam ti ja Fani Čapalija!‘. 

– Dugo se mučio oko nje, bila je neosvojiva, sve dok nije otišao na Krk i tamo snimio u studiju pjesmu ‘Žena budi mi ti’. Demo snimku joj je poslao poštom i tako je zaprosio. Počela je tad jedna od najromantičnijih veza koja je završila brakom, ali i razvodom – kaže Škugor.

Dnevnik.ba

 

26. travanj 2024 12:10