StoryEditor
zagreb

Tereza Kesovija završila u bolnici: U najboljim sam mogućim rukama

Piše desk  /  27.10.2022., 12:24h

"Bolje je. Ne boli više toliko", kaže Tereza Kesovija iz svog bolesničkog kreveta Klinike za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević‘.

"Ma, sve će biti dobro. Nego kako nego dobro i to zahvaljujući prekrasnim liječnicima i medicinskim sestrama i divnoj Alemki Markotić", ističe Tereza koja je nedugo nakon proslave svog rođendana početkom listopada shvatila da bolovi u njenoj desnoj nozi ne prestaju i da je kucnuo čas da potraži liječničku pomoć, piše Jutarnji list.

"Učinila sam to u trenutku kada je bol postala već nepodnošljiva i kada zbog nje više nisam uspijevala zaspati", kaže.

Nakon što su je pregledali, doktori su joj kazali da liječenje mora nastaviti u bolnici, kako bi se sanirala jaka upala potkožnog tkiva na njenoj desnoj nozi. "Iskreno, nije mi bilo to drago čuti. Ja sam se nekako nadala da će moći bez toga, ali vjerujem liječnicima i izuzetno poštujem njihov težak rad, pa sam ih poslušala, spakirala se i prije par dana došla u bolnicu", govori Tereza s Odjela zagrebačke Zarazne.

Unatoč svemu, ona je i dalje dobro raspoložena, ni u jednom trenutku ne napuštaju je njena vedrina i optimizam, po kojima je poznata. "Ja sam tu u najboljim mogućim rukama, a da se stanje popravlja vidim i sama jer me noga sve manje boli. Naravno, i dalje je osjećam, što je i normalno jer nije to upala koja će tek tako sama od sebe nestati. Moram uzimati lijekove i moram ležati tako da mi je desna noga u povišenom položaju. Moram 'štedjeti' tu nogu, ali sve sada ide na bolje pa se nadam da ću uskoro izaći iz bolnice", govori Tereza.

"Srce mi bude puno kada vidim kako tim ljudima koji su puni požrtvovanja i koji predano rade svoj posao pjesmom vraćam osmijeh na lice", govori Tereza.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 19:14