Article_Top_970x250

Teoretičari zavjera tvrde da je ovo dokaz da je Trump s drugom ženom: "Melania ga je ostavila"

video

Teoretičari zavjera tvrde da je ovo dokaz da je Trump s drugom ženom: "Melania ga je ostavila"

lis 19, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Prema novoj teoriji zavjere Melania Trump ima dvojnicu koja se umjesto nje pojavljuje uz Donalda. Kako bi bila što uvjerljivija, dvojnica nosi umjetni nos i naočale. Naime, na nekim fotografijama Melania ne sliči na sebe, pa su mnogi uvjereni da je jedini razlog onaj najočitiji - to nije ona.

Sumnju je pobudilo njeno pojavljivanje s Donaldom u dvorištu Bijele kuće, tijekom kojeg je Donald govorio o uraganu koji je pogodio Puerto Rico i nuklearnom dogovoru s Iranom. Melania je za to vrijeme šutke stajala pored njega, dok su joj pola lica prekrivale sunčane naočale. Twitterašima je posebno čudan njen nos, koji je bio šiljat kao inače, ali mnogo veći.

Osim toga, i sam Donald je svojim ponašanjem pobudio sumnju.

"Moja žena Melania, koja je baš tu", rekao je, a ljudi se pitaju zašto je imao potrebu to naglasiti.

Teoriju je pokrenula Andrea Wagner Barton, a dosad je njen post podijeljen više od 100.000 puta.

Dosad su već uvjereni i da su našli dvojnicu. Naime, s Melanijom se od veljače svugdje pojavljuje agentica koja je svojim izgledom privukla pažnju. Najprije time što nosi potpetice na poslu,što je za osobu koja mora biti spremna na sve malo čudno, a onda i time što prilično nalikuje Melaniji.

Teorija bi možda držala vodu da Melanija tog dana nije snimljena u vrtu s Donaldom bez naočala. 

Razlog zbog kojeg su nabavili dvojnicu? Prema Twitteru, Melania mrzi Donalda i ne želi nigdje ići s njim. Ostavila ga je prije nekoliko tjedana. Naravno, što drugo? 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250