StoryEditor

Teksas: Ubijeno najmanje 18 ljudi, mnogo ozlijeđenih, napadači uhićeni

Piše D  /  03.08.2019., 10:08h

Policija je odmah stigla na mjesto događaja, te su upozorili građane da "izbjegavaju to područje jer napad još nije gotov". Također su dodali da su dobili prijavu o više napadača te provode pretragu na velikom području. CNN doznaje da je zbog pucnjave angažiran i FBI.

Glasnogovornik policije Enrique Carillo rekao je da "ima više mrtvih osoba" i da je veći broj osoba ranjen. Gradonačelnik El Pasa Dee Margo je pak potvrdio za CNN da su tri osobe uhićene.

Izvor iz policije je pak za CBS News kazao kako su u pucnjavi sudjelovala dvojica napadača koji su koristili oružje tipa AK-47.

Zbog napada je zatvoreno je još nekoliko dućana, a tri zaposlenika Walmarta sakrila su se u obližnji restoran, prenosi Reuters.

 Riječ je o tri žene koje su bile vidljivo potresene, a jedna od njih rekla je kako "stalno gleda kako se pucnjave događaju u drugim dijelovima SAD-a, ali nikada nije mislila da se to može dogoditi i njima"

Reuters javlja da su kupci evakuirani, a jedan video objavljen na Twitteru pokazuje kako uzdignutih ruku napuštaju trgovinu.

Dnevnik.ba

 

25. travanj 2024 11:29