StoryEditor
reakcija

Tatjana Dragović o Vidoju: Ne griješite dušu, o situaciji ne znate apsolutno ništa

Piše desk  /  03.07.2022., 20:34h

Nikolina Ristović dobiva veliku podršku javnih osoba iz Hrvatske i Srbije. Danas joj se na Instagramu javila i Tatjana Dragović koja je u komentaru napisala da je Vidoje Ristović bio njezin prijatelj i otkrila da je Ristović obožavao svoju suprugu Nikolinu i kćeri Unu i Mateu.

"Vidoje je bio moj prijatelj, čovjek koji je neizmjerno volio Unu, Mateu i obožavao Nikolinu. Nikada nisam srela muškarca koji je sa tolikim divljenjem pričao o svojim curama, doslovce bi za njih okrenuo čitav svijet i sada bi ih zaštitio od ovolike nepravde kada bi samo mogao.

Zato je ovo toliko tužno, on nikada NIKOME ne bi dozvolio da se na ovaj način odnosi prema njegovom najsvetijem…njegovoj Nikolini i Uni. Zato ne griješite dušu, krivi ste već i kad samo pomislite da imate pravo zabadati nos ili imati neko svoje mišljenje o situaciji o kojoj ne znate apsolutno ništa", napisala je Tatjana, a Nikolina joj je zahvalila u komentarima.

Podsjetimo, Viktor Ristović je u jutrošnjem intervjuu za Alo snahu optužio da je ona kriva za Vidojevu smrt.

"Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvolijevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njezinu kćer iz prvog braka u Londonu i financirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhapšena", rekao je Ristović, između ostalog.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 00:09