StoryEditor
sff

Tarik pozirao s idolom iz djetinjstva: Prepoznate li ovu legendu?

Piše desk  /  16.08.2022., 10:02h

- Djetinjstvo svako junaka ima, Slavko Štimac, napisao je Tarik pokraj fotografije na kojoj je zagrljen sa Štimcem, a snimljena je na Sarajevo Film Festivalu.

Glumac i voditelj Tarik Filipović (50) na društvenim mrežama objavio je fotografiju s jednim od najpoznatijih regionalnih glumaca Slavkom Štimcem (61). 

- Djetinjstvo svako junaka ima, Slavko Štimac, napisao je Tarik pokraj fotografije na kojoj je zagrljen sa Štimcem, a snimljena je na Sarajevo Film Festivalu. 

image

Slavko Štimac i Tarik Filipović

INSTAGRAM -

Filipović je u Sarajevu vodio dodjelu nagrada "Srce Sarajeva" za najbolje TV serije.

- Pa dobro, ja se nadam da će sljedeće godine netko meni dodjeljivati. Ja to gledam sa zadovoljstvom i gledam kakvo bogatstvo ovaj bazen, ova regija ima od glumaca, redatelja, dobrih glumaca i mene to ispunjava ponosom i potiče na daljnji što bolji rad - kazao je Filipović za Avaz te dodao kako ima mnogo dobrih glumaca čije vrijeme nadolazi. Tarika uskoro očekuje i premijera španjolskog filma "42 sekunde" u kojem glumi legendarnog vaterpolo trenera Dragana Matutinovića. Veliki ljubitelj sporta dotaknuo se nogometa i dodao kako redovit prati Čelik iz njegove rodne Zenice. 

- Vratit ćemo se mi, bit ćemo jači i bit će Čelik opet onaj stariji. Meni znači kada ljudi u Sarajevu kažu da jedva čekaju da se Čelik vrati. Kao i kad Veleža nije bilo, nije to to. Ja sam engleski tip navijača, možemo biti i u 7. ligi, ali to je moja najveća ljubav - poručio je Filipović.

Dnevnik.ba

22. ožujak 2023 04:38