StoryEditor
slavni glumac i voditelj

Tarik objavio fotku s proslave: Ova čudna žena napila mi se krvi i ljubila mi suprugu

Piše desk  /  15.03.2022., 19:06h
Glumac i voditelj Tarik Filipović nedavno je proslavio 50. rođendan, a sada je pokazao i kako je izgledala proslava velikog dana

Tarik je rođendan proslavio u društvu prijatelja i kolega, a među uzvanicima su se našle glumice Arija Ruzvić i Ornela Vištica, glazbenici Ante Gelo i Mirza Tetarić, bračni par Rađa i mnogi drugi. Glumac je fotografije proslave podijelio u objavi na Instagramu, a prema svemu sudeći, svi su se dobro zabavili, prenosi Index.hr.

"Na stoljeća pola… 5.0 - dobra zaključna ocjena, nema bolje. Pa ću tako i tretirati godine koje proletiše, najljepša je sada, još ljepše dolaze. Prepun ambicija, snova, uvijek kao na početku", napisao je Tarik u opisu objave.

"Divna je ta mudrost koju nose godine, divna je spoznaja da imaš taj mali krug veličanstvenih ljudi koji tvore tu divnu kružnicu u kojoj lakše lebdiš kroz život. Bogatstvo osmijeha i divnih emocija, tako proslavismo moj 50. Uvijek sam znao što hoću, još sigurniji u ono što ne želim oko sebe", dodao je.

Na svom storyju istaknuo je i jednu "čudnu ženu" koja mu se "napila krvi", a potom poljubila njegovu suprugu Lejlu.

"Iz provjerenih izvora znam da je to supruge Dine Rađe, Viktorija Rađa, djevojački Đonlić", pojasnio je na drugoj fotografiji koja prikazuje upravo Viktoriju dok sjedi u krilu suprugu. Na storyju je objavio i fotografije na kojima je vidljivo da su se mikrofona prihvatile i njegova sestra i supruga Lejla te pokazale svoje pjevačke vještine.

image

Tarik Filipović proslavio 50. rođendan

FOTO: INSTAGRAM -

Tariku su na društvenim mrežama rođendan čestitale Severina i supruga. Lejla mu je čestitala videom na svom Instagramu, a riječ je o snimci napravljenoj od niza fotografija na kojima je njezin suprug Tarik Filipović sam ili u društvu nje i sinova, dok kao glazbena podloga svira pjesma Petra Graše Moje zlato.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 22:43