StoryEditor
ISKRENI INTERVJU

Tarik Filipović s Joškom Lokasom planira mega kviz, otkrio i tko mu je najdraži lovac u ‘Potjeri‘

Piše desk  /  17.06.2022., 22:13h

Snimanje je finalizirano potkraj prošle godine, a Tarik je za lokaciju premijere filma predložio baš – Split.

"Bio je neki dogovor, ja sam inzistirao da napravimo jednu premijeru isključivo u Splitu, zbog Matute. Mislim da ovaj grad zaslužuje da tu bude ta premijera, ali pod uvjetom da dođu svi ovi glumci i sve najveće zvijezde iz filma. Oni su jako zainteresirani, mnogi od njih su bili u Hrvatskoj, a film je stvarno dobro napravljen. Prije neka dva tjedna sam bio u Barceloni i ono što sam vidio od kadrova, imaju taj jedan starinski filter da dočaraju Barcelonu '92. Ja sam Matutu, nadam se, predstavio u dobrom svijetlu."

Film je na španjolskom jeziku, a Tarik se za ulogu pripremao tek par tjedana.

Giulianu je otkrio da on i Joško Lokas, voditelj Potjere, planiraju napraviti mega kviz, prenosi Jutarnji list.

"Hoćemo napraviti regionalni kviz, čije će finale biti u Zagrebu i gdje će pobjednik osvojiti veliki, veliki iznos – bar milijun eura. Napravili bi sistem kao Liga prvaka, prođeš skupine, šesnaestinu finala, osmina finala i onda super finale dva najjača genijalca. Sad radimo na detaljima, ali radimo paralelno jedan sportski kviz. Toliko ima ljudi koji vole sport i samo sportska pitanja. Upravo smo u pregovorima s nekim televizijama da bismo napravili jedan vrhunski sportski kviz kojeg bi gledala cijela regija."

Giuliano je Tariku postavio nekoliko brzopoteznih pitanja, a Tarik mu je otkrio da mu je 'Milijunaš' ipak draži od 'Potjere', kao i da mu je najdraži lovac Morana Zibar.

Jedno od pitanja je bilo i ono o broju naočala koji posjeduje. "Imao 120, sad imam 20. Podijelio prijateljima, rodbini i humanitarne svrhe", rekao je Tarik Filipović.

Giuliano ga je pitao i koje bi tri želje tražio kada bi pronašao zlatnu ribicu, a Tarik je odgovorio "Da Hajduk bude prvi, zbog svih vas. Onda da se moj Čelik vrati u prvu ligu Bosne i Hercegovine i da svi budemo zdravi i sretni, da konačno ova država počne živjeti barem onoliko koliko zaslužuje."

Nezaobilazno je bilo pitanje i o nogometu pa je na teško pitanje o tome tko je bolji trener reprezentacije, Miroslav Ćiro Blažević ili Zlatko Dalić, Tarik odgovorio "Dalić se doima ozbiljnije, Ćiro je bolji motivator, imaju uspjeh obojica."

Giuliano je pokušao Tarika uhvatiti u bračnom neznanju pa ga je pitao kada mu je godišnjica braka, ali Tarik nije pao na to pitanje. Giulianu je otkrio da je u brak s Lejlom Filipović ušao 31.12., a onda pojasnio "Zato sam to i odabrao da ne zaboravim. 'Ajmo se, ženo, vjenčat na staru godinu, nikada nećemo zaboraviti", zaključio je Tarik kroz smijeh.

Dnevnik.ba

24. ožujak 2023 20:18