Article_Top_970x250

Taksist opljačkao turiste u Dubrovniku, tek su u restoranu shvatili što im je vratio umjesto kuna

bezobrazna prevara

Taksist opljačkao turiste u Dubrovniku, tek su u restoranu shvatili što im je vratio umjesto kuna

srp 16, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Jurica Galoić/Pixsell

Vlasnica apartmana u kojem su gosti odsjeli, ogorčena ovakvom prevarom, ispričala je kako je pozvana i policija, ali nije sigurna hoće li taksist biti sankcioniran

Dubrovački turisti doživjeli su neugodno iznenađenje kada su željeli platiti svoj račun u restoranu. Naime, njih je taj isti dan prevario taksist koji im je ostatak vratio u srpskim dinarima te im nije izdao ni račun za vožnju, a oni su to tek shvatili kada su s ostatkom kojeg su dobili pokušali podmiriti račun u dubrovačkom restoranu.

Taksist im je naplatio 258 kuna, a oni su njemu dali 400, jer nisu imali sitnije. Ostatak su dobili u srpskim dinarima, točnije 140 srpskih dinara, što je malo više od 8 kuna.

Vlasnica apartmana u kojem su gosti odsjeli, ogorčena ovakvom prevarom, ispričala je kako je pozvana i policija te je napravljen zapisnik, ali nije sigurna hoće li taksist biti sankcioniran.

Nije mu prvi put

Prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, radi se o taksistu koji je poznat po problematičnom ponašanju te mu ovo nije prvi eksces.

“Žao mi je što sam ja savjetovala goste da uzmu taksi kada siđu s katamarana, umjesto da sam im rekla da idu Uberom. Barem bi im unaprijed pisalo koja je cijena”, zaključila je za Dubrovački dnevnik razočarana vlasnica apartmana.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250