StoryEditor
stare fotke

Tajči podijelila emotivnu objavu u čast rođendana preminulog supruga: ‘Bio je najbolji tata

Piše D  /  24.09.2021., 22:51h
Pratitelji su ispod objave ostavili mnoštvo komentara u kojima su joj, između ostalog, poručili da je Matthew bio odličan čovjek kojeg se svi rado sjećaju

Pjevačica Tatjana Matejaš Cameron (51), poznata kao Tajči, na Instagram profilu posvetila je emotivnu objavu pokojnom suprugu Matthewu, koji bi danas proslavio 51. rođendan. 

- Bio je hrabar, pustolovan, smiješan, brižan, pun ljubavi, ljubazan, uvijek je mislio na druge, a povrh svega bio je najbolji tata na svijetu. Volio je povezivati ​​ljude, organizirati turneje po udaljenim malim gradovima diljem Amerike. Stoga je potpuno normalno što smo na današnji dan bili u Anacondi u Montani gdje sutra započinjemo našu koncertnu turneju. I da smo svratili u Wall Drug, SD (volio ga je i posjetili smo ga nekoliko puta na našim turnejama) - napisala je Tajči u opisu objave u kojoj se nalazi niz fotografija pokojnog supruga, prenosi 24sata.hr.

- Dan njegovog rođenja slavim s dubokom zahvalnošću. Zahvalna sam na toliko toga što je dao meni, našoj djeci, prijateljima i strancima - dodala je. 

Pratitelji su ispod objave ostavili mnoštvo komentara u kojima su joj, između ostalog, poručili da je Matthew bio odličan čovjek kojeg se svi rado sjećaju.

Naime, suprug pjevačice preminuo je u 2017. godini nakon duge borbe s rakom pluća. Tajči mu je u tim trenutcima bila najveća podrška iako je nekoliko godina prije toga priznala da su razdvojeni. 

Par se nikada nije rastao no, u jednom trenutku odlučili su ljubavi dati novu priliku. 

Kada je Matthew preminuo, Tajči je izjavila da je obitelj ostavio na 'dobrom emotivnom mjestu'. 

Supružnici su zajedno dobili trojicu sinova, Evana, Blaisea i Dantea. 

Dvije godine nakon smrti supruga, Tajči je pronašla novu ljubav, američkog glazbenika Davida Langleyja. 

- David se pojavio u trenutku kad sam bila potpuno spremna biti sama i posvetiti se djeci. Radili smo zajedno i uvijek bi me nasmijao nekom šalom, razumije emotivnu bol, i zna me slušati s puno pažnje i podrške - rekla je pjevačica jednom prilikom. 

Dnevnik.ba

27. listopad 2021 09:29