StoryEditor
rođendanska čestitka

Tajči iznenadila fanove otkrićem da ima 18-godišnju polusestru

Piše desk  /  09.07.2022., 15:21h

Iako je još 1992. Tatjana Cameron Tajči napustila Hrvatsku i odselila se u SAD, ostala je povezana sa svojom domovinom gdje se uvijek rado vraća

Slavna pjevačica koju domaća publika nije nikad zaboravila, aktivna je na društvenim mrežama gdje ima veliki broj obožavatelja.

Svoje je fanove poprilično iznenadila vijest da osim sestre Sanje ima i polusestru, objavivši čestitku Tonki koja je napunila 18. rođendan.

'Jučer smo proslavili 18. rođendan moje polusestre Tonke. Ona je predivna i moćna duša te vrlo talentirana mlada žena i umjetnica (kazalište, glazba, pisanje…). S velikim uzbuđenjem čekam vidjeti kako će se njen put nastaviti. Iako je naš tata preminuo kad je Tonka imala samo dvije godine, prisutnost njegove ljubavi i duha se osjeća. Bilo je divno vidjeti njen krug prijatelja i obitelj. Jako sam zahvalna na tim obiteljskim okupljanjima, to je takav dar. Nedostajali su mi članovi obitelji koji nam se nisu mogli pridružiti i veselim se sljedećem susretu', poručila je Tajči koja je u Hrvatsku stigla sa sinovima Evanom, Danteom i Blaisom, a dočekala ih je njena majka Štefica.

Na Instagramu je pjevačica podijelila i neke detalje s odmora, te otkrila da su bili na Korčuli, Pelješcu i u Umagu.

Rođendan je u Hrvatskoj proslavila i Tajči kojoj nitko ne bi dao 52 godine koliko je napunila.

'Danas slavim 52. rođendan. To je veliki lijepi broj koji predstavlja mjeru prolaznog vremena i još više okvir koji čuva milijune lijepih trenutaka', napisala je Tajči i zahvalila svojim pratiteljima što su uz nju sve ove godine.

Pjevačica je prošle godine objavila i knjigu '(ne)Slomljena', za koju je sin Dante napravio dizajn i ilustraciju korica, a za distribuciju knjige u Hrvatskoj pomogla joj je majka. 

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 14:49