StoryEditor

TADIĆ O PODMETANJU SELEFIJA: Osim Mektića saslušat će se i drugi svjedoci

Piše D  /  19.03.2019., 12:03h

Tadić je ovo izjavila u emisiji “Mreža” na Federalnoj televiziji, piše Poskok.info

Ovo je bio njen prvi intervju nakon što je 23. siječnja Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće BiH imenovalo na funkciju glavne državne tužiteljice.

Inače, u Tužiteljstvu BiH forimiran je predmet koji je dat u rad tužitelju Posebnog odjela za organizirani kriminal, privredni kriminal i korupciju, koji će, kako je najavljeno, poduzeti hitne aktivnosti kako bi se utvrdile sve okolnosti i navodi izneseni u medijima

Također, Tadić je govorila i o drugom predmetu kojeg je Tužiteljstvo BiH formiralo na temelju medijskih napisa, kao i dostavljenih prijava, a koji se odnosi na okupljanje i postrojavanjem pripadnika Ravnogorskog pokreta u Višegradu. No, osim toga da se radi na na tom predmetu, ona nije iznosila druge informacije.

Također, kazala je da ni ona nije zadovoljna dosadašnjim rezultatima Tužiteljstva BiH kad je u pitanju borba protiv kriminala i korupcije, ali je najavila promjene po tom pitanju.

Na pitanje da li radi za političare Dragana Čovića i Milorada Dodika kazala je da nikada nije niti će pokleknuti raznim pritiscima i manipulacijama.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 21:49