Article_Top_970x250

Svjetski mediji se raspisali o majci iz pakla: Hrvatica ubila sina (3)

stravičan zločin

Svjetski mediji se raspisali o majci iz pakla: Hrvatica ubila sina (3)

ožu 03, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot

Vrhovni sud potvrdio je kaznu dugotrajnog zatvora od 33 godine za Chiaru Pašić (35) zbog teškog ubojstva trogodišnjeg djeteta. O stravičnom činu pišu i svjetski mediji...

Chiara Pašić ubila je trogodišnjeg sina kako bi mogla ici na odmor, piše Mirror. Slični naslovi su i na drugim britanskim medijima. The Sun uznemirujuće opisuje kako je majka monstrum ugušila sinčića jastukom, prenose 24sata.

Podsjetimo, Vrhovni sud potvrdio je kaznu dugotrajnog zatvora od 33 godine za Chiaru Pašić (35) zbog teškog ubojstva trogodišnjeg djeteta. Sud je donio presudu u trećem stupnju kojom je odbio žalbu optuženice kao neosnovanu i potvrdio drugostupanjsku presudu Vrhovnog suda Republike Hrvatske, objavljeno je na web stranici Vrhovnog suda.

Time je postala pravomoćna presuda kojom su odbijene žalbe optuženice i maloljetnice i potvrđena prvostupanjska presuda i rješenje Županijskog suda u Puli. Chiara Pašić je osušena zbog ubojstva sinčića Denisa i u kaznu joj je uračunato vrijeme provedeno u istražnom zatvoru od 24. svibnja 2017. pa nadalje. Maloljetnici je zbog kaznenog djela teškog ubojstva izrečena odgojna mjera upućivanja u odgojni zavod najdulje tri godine.

Punoljetna optuženica i maloljetnica su osuđene jer su zajedno jastukom ugušile trogodišnje dijete koje se otimalo i plakalo. Punoljetna optuženica je majka djeteta.

Dječakova majka i maloljetnica su mrtvo tijelo djeteta odnijele do obale mora i punoljetna optuženica ga je bacila u more. 23. svibnja 2017. predvečer u stanu u Akvilejskom prilazu zajedno i prema dogovoru s maloljetnicom počinila teško ubojstvo. Maloljetnica mu je stavila jastuk na lice dok mu je Chiara pridržavala noge. 

Potom su ona i maloljetnica odnijele tijelo Denisa Pašica na područje bivše vojarne Katarina na Valelungi gdje je Chiara bacila tijelo dječaka u more.

Dnevnik.ba