StoryEditor
istupanje iz devedesetke

Svih 10 zastupnika HDZ-a 1990 u Općinskom vijeću Prozor-Rame napustilo stranku, osnovali su neovisni klub vijećnika

Piše desk  /  29.06.2022., 12:09h

Općinsko vijeće Prozor-Rama održalo je 19. redovnu sjednicu danas, 28. lipnja 2022. godine, u prostorijama vijećnice u novoj zgradi Općine. Predsjednik Općinskog vijeća Ibro Plecić prije prve točke Dnevnog reda pročitao je dopis vijećnika iz kluba HDZ 1990, a koji je pristigao na vijeće.

Prema dopisu, svi članovi kluba potvrdili su kako istupaju iz stranke te kako u budućem radu vijeća nastupaju kao samostalan i neovisan klub vijećnika.

Svoj potpis na upućeni dopis stavili su: Mara Anđelić, predsjednica kluba, Stanko Ćurčić, Gabrijel Malekinušić, Boris Faletar, Pero Kovačević, Marinko Cvitanović, Tomislav Džalto, Duje Nevistić, Jure Tadić i Ilija Šarčević.

“Zbog novonastale situacije unutar HDZ 1990 i raspuštanja Općinskog odbora, vijećnici koji su izabrani s liste HDZ-a 1990 i koji su bili članovi kluba, danas su svojim potpisima potvrdili da su istupili iz stranke te da djelujemo kao samostalni vijećnici u klubu samostalnih vijećnika”, prokomentirala je današnju odluku dr. Mara Anđelić, predsjednica bivšeg kluba vijećnika HDZ 1990, javlja Ramski vjesnik koji je i detaljnije izvijestio o sjednici.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 18:55