StoryEditor

Svi zastupnici prasnuli u smijeh: Salom Federalnog parlamenta odzvanjala glazba Mile Kitića

Piše D  /  19.02.2020., 06:02h

Još je zanimljivije bilo zbog činjenice da je glazba zasvirala u trenutku dok je zastupnica Jasmina Zubić (SDP) govorila o stanju u oblasti šumarstva u okviru točke dnevnog reda o ovoj temi.

Iako nije utvrđeno tko je od zastupnika pustio turbofolk muziku, to je veoma naljutilo zastupnicu Zubić pa je svojim kolegama očitala bukvicu.

- Nije mi drago što ovo maram reći, ali mora se povesti računa o razini kulture. Ja nisam balavica nego sam žena od 60 godina koja zaslužuje da se sasluša. Vrlo se ružno osjećam. Red je da me saslušate, jer imam što kazati, pripremam se za sjednice – kazala je, između ostalog, zastupnica Zubić, koja je demonstrativno prekinula svoje izlaganje.

Na to je reagirao i predsjedavajući Zastupničkog doma Mirsad Zaimović (SDA), koji se ispričao Zubić, jer se i on nasmijao nakon što je muzika zasvirala.

- To mi je bilo simpatično, jer sam shvatio da je kolegi zazvonilo zvono telefona. Ali, nije uredu da se ovakve stvari događaju. Siguran sam da nije bilo loše namjere kod kolega – rekao je Zaimović.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 16:16