Article_Top_970x250

Svi zastupnici prasnuli u smijeh: Salom Federalnog parlamenta odzvanjala glazba Mile Kitića

nekome zazvonio mobitel

Svi zastupnici prasnuli u smijeh: Salom Federalnog parlamenta odzvanjala glazba Mile Kitića

velj 19, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Svi zastupnici Predstavničkog doma prasnuli su u smijeh kad se na današnjem zasjedanju Federalnog parlamenta salom začuo zvuk glazbe turbofolk pjevača Mile Kitića.

Još je zanimljivije bilo zbog činjenice da je glazba zasvirala u trenutku dok je zastupnica Jasmina Zubić (SDP) govorila o stanju u oblasti šumarstva u okviru točke dnevnog reda o ovoj temi.

Iako nije utvrđeno tko je od zastupnika pustio turbofolk muziku, to je veoma naljutilo zastupnicu Zubić pa je svojim kolegama očitala bukvicu.

- Nije mi drago što ovo maram reći, ali mora se povesti računa o razini kulture. Ja nisam balavica nego sam žena od 60 godina koja zaslužuje da se sasluša. Vrlo se ružno osjećam. Red je da me saslušate, jer imam što kazati, pripremam se za sjednice – kazala je, između ostalog, zastupnica Zubić, koja je demonstrativno prekinula svoje izlaganje.

Na to je reagirao i predsjedavajući Zastupničkog doma Mirsad Zaimović (SDA), koji se ispričao Zubić, jer se i on nasmijao nakon što je muzika zasvirala.

- To mi je bilo simpatično, jer sam shvatio da je kolegi zazvonilo zvono telefona. Ali, nije uredu da se ovakve stvari događaju. Siguran sam da nije bilo loše namjere kod kolega – rekao je Zaimović.

Dnevnik.ba