StoryEditor
blagdansko raspoloženje

Svečano otvoren "Advent u Neumu"

Piše desk  /  17.12.2022., 20:24h

Iako je prema najavama Advent u Neumu trebao započeti jučer, zbog loših vremenskih uvjeta svečano otvaranje Adventa održano je danas 17. prosinca.

Advent je službeno otvorio načelnik općine Neum Dragan Jurković, koji je pozdravio sve nazočne i zahvalio na dolasku.

Naglasio je kako je ovo tek drugi Advent u Neumu i da se još učimo, ali da ga veseli da se ova manifestacija održava i ove godine, te se nada da će tako i nastaviti. Poželio je svima ugodno druženje i dobru zabavu na Adventu u Neumu.

Program je započeo u 14 sati božićnom priredbom Srednje škole Neum koja je svojim igrokazom nasmijala sve okupljene. Nakon njih su zabavu preuzeli najmlađi.

Dječji vrtić Neum održao je svoju božićnu priredbu kojom su razveselili i rasplesali mnogobrojnu publiku. Pjesme, plesa i božićnih recitacija nije nedostajalo.

Za ukupan doživljaj pobrinuo se i Djed Božićnjak koji je zajedno s dječicom okitio božićno drvce ukrasima koje su dječica u vrtiću izradila zajedno sa svojim tetama.

U osam adventskih šatora koji su sa svojim radom započeli još jučer nalazi se bogata gastro ponuda slanih i slatkih jela, kuhano vino i brojni drugi napitci, što dodatno obogaćuje ponudu.

Zabava se nastavlja večeras uz dobru glazbu grupe “Dobre vibracije”.

Dnevnik.ba

23. lipanj 2024 11:24