StoryEditor
mostarski sajam

Svečano otvoren 24. Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru: Na otvaranju prisustvovali broji domaći i regionalni političari

Piše desk  /  02.05.2023., 11:51h

Međunarodni sajam gospodarstva 2023. u Mostaru jutros je otvorio vrata za svoje posjetioce, gdje će 24. put ugostiti gospodarstvenike iz regije i svijeta, kao i brojne regionalne državnike i goste, a organizatori očekuju izlagače iz 30 država, među kojima će biti neke od najjačih firmi iz Izraela, ovogodišnje zemlje-partnera.

Svečanost otvaranja sajma upriličena je danas s početkom u 11 sati u Paviljonu 1 (središnja pozornica).

Vrata sajma za posjetitelje otvorena su od 10:30 sati, a sajam će trajati pet dana, do 6. svibnja.

Prigodnim riječima s govornice će se obratiti direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, gradonačelnik Mostara Mario Kordić, predsjednik Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, predsjedavajuća Vijeća ministara BiH Borjana Krišto.

Sajam je otvorila Galit Peleg, veleposlanica Države Izrael za BiH.

Nakon govora veleposlanice Izraela, visoke delegacije krenut će u obilazak sajamskog izložbenog prostora, gdje će prisustvovati svečanom otvaranju Nacionalnog štanda zemlje partnera Države Izrael, u Paviljonu br. 2. u 12 sati.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 03:09