Article_Top_970x250

Sve zbog Andreja: Kramariću u pomoć stiglo 200 Hrvata

sport

Sve zbog Andreja: Kramariću u pomoć stiglo 200 Hrvata

tra 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

foto: NPH/NordPhoto/Instagram

Hoffenheim je pobijedio Herthu 2-0, a na tribinama je bilo i 200 hrvatskih navijača, koji su stigli samo zbog Andreja Kramarića. Došli su iz Ludwigshafena, grada blizu Manheima

Andrej Kramarić nije zabio protiv Herthe. Zašto to pišemo? U posljednje četiri utakmice Andrej je zabio pet golova, postao je najbolji strijelac u povijesti Hoffenheima i njemački mediji viješću smatraju kada Andrej ne zabije. No, čak i kada ne zabije, Andrej je opet glavna priča Hoffenheima, prenosi 24.sata

Naime, na utakmicu protiv Herthe, koju je Hoffenheim pobijedio 2-0, stiglo je 200 hrvatskih navijača. Cijelu utakmicu glasno su navijali za Andreja, a stigli su iz Ludwigshafena, mjesta u kojem je rođen bivši njemački kancelar Helmut Kohl.

I inače na utakmice Hoffnheima stižu hrvatski navijači, nekoliko puta bili su Andrejevi prijatelji iz osnovne škole, no nikada nije bila ovakva, organizirana, skupina od 200 navijača.

Posjet nije bio najavljen pa se iznenadio i Kramarić, kada je na tribinama vidio poveću skupinu navijača, odjevenih u kockaste dresove s nekoliko transparenata. Bilo ih je svih dobi, od onih najmlađih pa do najstarijih. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250