StoryEditor
Živahni gradonačelnik

Sve Stanivukovićeve ljubavi: Zbog Tanje Savić ostavio djevojku pred vjenčanje, a zbog Kije mu pucale dvije veze

Piše desk  /  10.11.2021., 07:49h
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković (28), osim u političkim rubrikama, posljednjih mjeseci je sve češće prisutan na stranicama razonode, i to zbog burnog ljubavnog života i veza s damama iz javnog svijeta.

Draško Stanivuković najprije je izvjesno vrijeme bio u vezi s atraktivnom brinetom Kristinom Beronjom, studenticom Fakulteta za medije i komunikacije, koja se osim toga bavi i modelingom.

Sa zgodnom Beograđankom se prvi put pojavio u javnosti ljetos na Banja Luka Festu, gdje su privukli veliku pažnju, a kako se pisalo, upoznali su se putem društvenih mreža.

Nakon toga su s vremena na vrijeme objavljivali zajedničke fotografije, ali je ubrzo u medijima osvanula vijest o prisnom druženju Draška i Kije Kockar, pjevačice i pobjednice “Zadruge 1”.

Kako se pisalo, njih dvoje su u kolovozu ove godine viđeni zajedno u Crnoj Gori, gdje su se vozili na skuteru i uživali u morskim aktivnostima, a Kija se ovim povodom tada i oglasila.

– Draško i ja samo smo prijatelji. Gledam ga kao mlađeg brata i ne pratim ga na Instagramu – rekla je ona tada.

Međutim, nakon toga je objavljeno da je Kija ipak pratila Draška na Instagramu, gdje su jedno drugom lajkali fotografije, ali da ga je, nakon objavljene vijesti o tome da su bliski, odmah otpratila.

Zbog svega ovoga, Kristina Beronja, tadašnja Draškova djevojka, naljutila se i odlučila raskinuti vezu s gradonačelnikom Banjaluke, ali je ubrzo uslijedilo pomirenje.

– Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao objasniti joj da griješi, da nema ništa s Kijom, ali je ona bila uvjerena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško vrlo prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, poslije nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala s njim, nakon čega su se pomirili – rekao je tada izvor za medije.

I taman kada se slegla prašina oko Kije Kockar, u medijima je osvanula vest da je Draško u vezi s pjevačicom Tanjom Savić. To je prvi put u javnost iznijela voditeljica Jovana Jeremić, a to je označilo i konačni kraj Draškove veze s Kristinom, s kojom je, kako se pisalo, planirao i vjenčanje.

Pisalo se da su s društvom bili na Jahorini, a kako su prethodnih tjedana pisali mediji, veza Tanje i Draška datira još od siječnja ove godine, ali je tek nedavno sve isplivalo.

Prema navodima, i Tanja je raskidala s Draškom zbog Kije Kockar, ali su ipak uspjeli prevazići probleme, te su sada ponovno, kako se navodi, u ljubavi. Nedavno su viđeni zajedno u Banjaluci, a Draško je prema Tanji jako galantan, vodi je u luksuzne restorane, šoping, a vrijeme provode i s njegovim prijateljima.

Nakon svega ovoga, na društvenim mrežama ponovo se oglasila Kristina Beronja, kojoj se, po svemu sudeći, ne sviđaju izbori koje je Stanivuković napravio poslije nje.

– Oprostite mi moju ružnu prošlost – podijelila je Kristina na Instagramu, uz emotikon koji plače od smijeha, piše Blic.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 21:41