Article_Top_970x250

Sve aktivnosti dužnosnika HNS-a u funkciji postizanja zacrtanog rezultata u Mostaru

Održana 16. sjednica Predsjedništva

Sve aktivnosti dužnosnika HNS-a u funkciji postizanja zacrtanog rezultata u Mostaru

stu 30, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: HNS BiH

Predsjedništvo Hrvatskog narodnog sabora danas je održalo svoju redovitu sjednicu u Mostaru.

U radnom dijelu sjednice Predsjedništvo je, uz presjek stanja aktualne političke situacije u Bosni i Hercegovini, analiziralo i privremene neslužbene rezultate lokalnih izbora koji su održani 15. studenog u Bosni i Hercegovini.

Predsjedništvo je nakon iscrpne analize neslužbenih rezultata lokalnih izbora izrazilo zadovoljstvo postignutim rezultatima koji su ostvarile stranke privržene politici HNS-a, a posebno u onim sredinama gdje je bio organiziran zajednički rad i djelovanje.

Na sjednici je pod posebnom točkom dnevnog reda raspravljano o budućim aktivnostima i pripremi za lokalne izbore za Grad Mostar. Razmotrene su i prezentirane daljne aktivnosti koje će pridonijeti jačanju povjerenja i ostvarivanju zacrtanog izbornog rezultata.

Također, Predsjedništvo je jednoglasno i odgovorno zaključilo kako će sve buduće aktivnosti dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora biti isključivo u funkciji postizanja zacrtanog i očekivanog rezultata stranaka Hrvatskog narodnog sabora na izborima za Grad Mostar.

Predsjedništvo HNS-a zakazalo je iduću sjednicu za 14. prosinca, na kojoj će se, osim završnih izbornih priprema za Grad Mostar, raspravljati i o 25. obljetnici Daytonskog mirovnog sporazuma.

Dnevnik.ba