StoryEditor

Svadbeni video uhićenog SDP-ovca: Šeta svojom mega vilom i brčka noge u bazenu

Piše D  /  19.09.2020., 01:09h

Saborski zastupnik SDP-a i gradonačelnike Nove Gradiške Vinko Grgić uhićen je jučer u sklopu velike akcije antikorupcijske akcije Uskoka. Sumnja se da je s vlasnikom tvrtke Elektrocentar Petek, Krešom Petekom, dogovorio da će mu osigurati pobjedu na natječaju za izgradnju lokalne solarne elektrane, za što je trebao dobiti sto tisuća kuna nagrade. Posao izgradnje ove elektrane navodno je bio vrijedan 4,1 milijuna kuna.

Mediji su još prekjučer javili da je Grgić je osumnjičen u aferi vezanoj uz tvrtku Elektrocentar Petek. Dok se čekalo da mu Mandatno-imunitetno povjerenstvo skine imunitet, u javnosti su se pojavili izvještaji o impresivnoj imovini SDP-ovog zastupnika. Na popisu dominira velebna vila u Novoj Gradišci, koja prema prilično skromnoj procjeni koju je Grgić unio u imovinsku karticu vrijedi 1,5 milijuna kuna. Riječ je o zgradi neto površine 307 kvadrata, koja s okućnicom ima 3464 četvorna metra.

Snimka uoči vjenčanja

Pravi dojam o raskoši Grgićeve vile teško je steći čitajući podatke o površini i procijenjenoj vrijednosti nekretnine. Na svu sreću, tu je video koji jasno pokazuje luksuz u kojem SDP-ovac uživa. Riječ je o snimci nastaloj prije sedam godina, uoči Grgićevog vjenčanja. Čak i ako niste ljubitelji moderne arhitekture, video se isplati pogledati zbog vrlo zabavnog narativa, piše telegram.hr.

Snimka koncipirana kao glazbeni spot počinje na način uobičajen za sve uratke te vrste: Grgić prilazi kući gdje ga dočekuje buduća supruga u vjenčanici. Par potom pleše, ljubi se i izmjenjuje čeznutljive poglede u različitim prostorijama vile. Romantični dio radnje tu nakratko završava, a gledatelj može vidjeti Grgića, po struci arhitekta, kako za radnim stolom pregledava nacrte dok mu supruga kuha kavu.

Nakon predaha uz kavu, par prošeće do bazena u podnožju vile, u kojem neko vrijeme brčkaju noge zamagljenih pogleda usmjerenih u daljinu. Na kraju sjedaju na skuter, kojim naprave krug po imanju, te nestaju u fade outu popraćenom Stingovim hitom Fields of Gold, pjesmom vrlo popularnom u aranžiranju svatovskih videa.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 11:53