StoryEditor

Svađa liječnika u Dubrovniku, intervenirala policija

Piše D  /  13.05.2021., 07:05h

Istraga policije potvrdila je ove navode i podnesena je kaznena prijava.

- Policijska postaja Dubrovnik je u utorak, 12. svibnja zaprimila prijavu liječnika Opće bolnice Dubrovnik koji je naveo da ga je prethodno tog dana na radnom sastanku kolega liječnik vrijeđao te mu uputio prijetnju koju je shvatio ozbiljno, zbog čega je slučaj prijavio policiji. Provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđeni su navodi oštećenog te je protiv osumnjičenog 56-godišnjeg liječnika podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave zbog kaznenog djela Prijetnja iz čl. 139. st. 2. u svezi st. 3. Kaznenog zakona - objavila je dubrovačka policija.

- Što uopće odgovoriti - kratko je komentirao ravnatelj bolnice Marijo Bekić za Dnevnik.hr.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su se dogodili u dubrovačkoj bolnici. U siječnju je jedan čovjek ležao četiri dana na patologiji bez da je itko o tome obavijestio njegovu obitelj. Zbog svega se obitelji ispričao ministar zdravstva Vili Beroš koji je u bolnicu poslao inspekciju.

Dubrovnik: Zbog gripe i manjka medicinskih sestara odgođene operacije i pregledi 23.01.2019., Opća bolnica, Dubrovnik - Dubrovačka bolnica od srijede, 23. siječnja, zbog nedostatka medicinskih sestara i zbrinjavanja pacijenata oboljelih od gripe, privremeno ukida sve hladne operativne zahvate i prijem pacijenata na elektivne pretrage na svim bolničkim odjelima.

I sam ravnatelj Bekić bio je dijelom skandala kada se otkrilo da je preko reda cijepio svoju obitelj koja je na cijepljenje došla iz BiH.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 10:42