StoryEditor
hercegovina

Susretom gospodarstvenika u Grudama počeo program obilježavanja Dana općine

Piše fena  /  10.11.2023., 16:48h

Jedanaestim susretom grudskih gospodarstvenika, koji okuplja najuspješnije gospodarstvenike iz tog kraja, započeo je u četvrtak program obilježavanja Dana općine Grude.

Tom prigodom načelnik Gruda Ljubo Grizelj istaknuo je kako su prihodi svih registriranih grudskih poduzeća veći od milijardu konvertibilnih maraka, te je čestitao gospodarstvenicima na ostvarenim poslovnim prihodima i uspjesima.

Prisutnima se obradila i gradonačelnica Slunja Mirjana Puškarić posjetivši na to kako Općina Grude i Grad Slunj imaju potpisanu Povelju o prijateljstvu od 11. siječnja 1996. godine te je zahvalila svim Gruđanima jer su u najtežim vremenima pružili ruku prijateljstva Slunjanima.

Uime Općine Grude Ante Bušić je predstavio poslovanje grudskog gospodarstva za 2022. godinu, a gospodarsku politiku Županije Zapadnohercegovačke sa sveobuhvatnim pregledom planiranih programa i aktivnosti predstavio je predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović.

Predsjednik uprave ‘‘Siemens Energy‘‘ Hrvatska  Boris Miljavac održao je izlaganje  na temu ‘‘Siemens Energy d.o.o. – Company Presentation‘‘ - Globalne energetske aktualnosti, objavila je Općina Grude.

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 08:16