StoryEditor
NLO u obliku diska

Susret ukrajinskih vojnika s NLO-om: "Koji je ovo k****? Zašto se ne miče?"

Piše desk  /  29.02.2024., 10:50h

Ukrajinski vojnici u ratom razorenoj zemlji snimili su NLO u obliku diska.

"‘Koji je ovo k***? Zašto se ne miče?", mogu se čuti iz ukrajinskog 406. bataljuna kako su raspravljali dok su svjedočili mirnom NLO-u koji lebdi nad njihovom ratnom zonom. Dok veličina, visina i oblik objekta ostaju misterij, visina drona ukazuje da bi prividni objekt mogao biti velika letjelica.

Može se čuti kako jedan član 406. bataljuna izjavljuje da je objekt "NLO, i to sigurno". "Ostaje na mjestu, na ekranu. Povećaj još", vojnici nastavljaju raspravu. "Mirno stoji, vidiš li?". Njihov razgovor, vođen na njihovom materinjem ukrajinskom jeziku, prevelo je i potvrdilo nekoliko prevoditelja, javlja Daily Mail.

Na kraju snimke se čuje i kako jedan član spomenutog bataljuna, najvjerojatnije u šali, govori kako bi se možda u njih trebali zabiti sa svojim malenim kvadrokopterom, odnosno dronom koji je i snimio NLO.

Misteriozni objekt u zraku, iako još uvijek neidentificiran, zapanjujuće podsjeća na ‘Bagdadskog fantoma‘, mršavi, cilindrični objekt uočen iznad Iraka u svibnju 2022. pomoću infracrvene ‘toplinske‘ kamere bespilotne letjelice američkih zračnih snaga Reaper.

Dnevnik.ba

02. svibanj 2024 00:27