StoryEditor
NIJE BILA MLAĐAHNA PLAVUŠA?

Šuška se da je žena s kojom je Pique prevario Shakiru zapravo ova bomba, inače mama njegovog kolege iz kluba

Piše desk  /  03.06.2022., 17:17h

Nakon što se pričalo da Pique Shakiru vara s 20-godišnjakinjom, sada su iscurile neke nove informacije vezane za majku nogometaševog suigrača Pabla Gavinija

Nakon navoda španjolskih medija da je španjolski nogometaš Gerard Pique viđen s 20-godišnjom plavušom, sada su iscurile nove informacije da je nestašni Katalonac svoju dugogodišnju partnericu Shakiru varao i s mamom svog suigrača iz kluba Barcelona.

Majka nogometaša Pabla Gavija (17), koja se navodno zove Gavina Anasi, "uhvaćena" je s Piqueom (35) u svlačionici. Shakirin (45) partner očito je već neko vrijeme imao buran seksualni život, prenosi Net.hr.

Uhvatila ih je u svlačionici?

Shakira i Pique započeli su svoju vezu nakon što su se prvi put sreli na Svjetskom prvenstvu 2010. Iako su zajedno već više od desetljeća, nikada se nisu vjenčali, a žena s kojom je nogometaš navodno varao pjevačicu je majka njegova suigrača Pabla Gavinija.

Majka Pabla Gavija, Gavini Anasi, navodno je uhvaćena s Piqueom u svlačionici tijekom vatrenog čina, neki mediji pišu da ih je Shakira uhvatila na djelu.

Inače, Pablo Gavi je španjolski profesionalni nogometaš koji igra kao središnji vezni za La Liga klub Barcelonu i reprezentaciju Španjolske. Prvi put je nastupio u A momčadi Barcelone 29. kolovoza 2021. On je najmlađi igrač koji je predstavljao Španjolsku na međunarodnim utakmicama, mama je sigurno ponosna…

Informacije o osobnom životu majke Pabla Gavija još nisu isplivale na površinu, do sada je bila prilično udaljena od medija. No, nedavno ju je navodno s Piqueom u svlačionici uhvatila Shakira. Osim toga, Gavi još nije ništa govorio o incidentu, a njegova majka također se nije oglasila sa svojom stranom priče nakon što se na internetu počela pojavljivati ​​glasina da su uhvaćeni u klinču.

Naime, Shakira i Pique već se neko vrijeme drže na distanci jedno od drugog, kako navodi Marca, a vjeruje se da Pique živi sam u stanu daleko od pjevačice. Uz to, mediji spekuliraju o dobi majke Pabla Gavija, koja bi mogla imati oko 35 do 40 godina.

Prije Gavijeve mame, pričalo se da je Pique nekoliko puta viđen u društvu 20- godišnje plavuše. Međutim, nakon nedavne afere par je navodno prekinuo dugogodišnju vezu, iako se još službeno nisu oglasili po tom pitanju.

Prema navodima španjolskih medija, Pique se prije nekoliko tjedana preselio iz mjesta u kojem je živio sa Shakirom. Sada branič Blaugrane živi "mladenačkim stilom života" sa suigračem Riquijem Puigom i njegovom grupom prijatelja tulumari gdje god stigne. U live stream podcastu Mamarazzisa ranije ovog tjedna, novinar Emilio Perez izjavio je da je par već prekinuo.

Izvori bliski paru vjeruju da će se Shakira i Pique oglasiti uskoro o cijeloj situaciji, iako nije jasno hoće li to biti demantiranje priče ili objava da se rastaju. Prema riječima novinarki El Periodica, Lorene Vazquez i Laure Fe, zvijezda Barcelone bila je povezana s plavokosom djevojkom od oko 20 godina, koja je studentica i voditeljica događaja u Barceloni.

Iako njezin identitet nije otkriven, u izvješću se tvrdi da je Shakira saznala za ženu s kojom je Pique viđen nekoliko puta, što je dovelo do razdvajanja para.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:33