StoryEditor

Suprugu odrezala spolovilo i bacila ga u WC, pa progutala 40 tableta: ´Moj ili ničiji´

Piše D  /  27.07.2019., 12:07h

Jedna je Tajvanka zavela svog supruga te mu potom odrezala penis i testise te ih zalila kiselinom i bacila u zahodsku školjku, nakon što je otkrila da ju je  prevario kad su se vjenčali. Napad se dogodio 24. srpnja u njihovoj kući u Hukou na sjeverozapadu Tajvana, javlja Daily Mail. Lokalna policija navodi kako je 58-godišnja Lee škarama odrezala suprugove genitalije, ostavivši mu samo jedan centimetar spolnog organa.

Navodno je izjavila: “Ako ga ja ne mogu imati, onda nijedna druga neće”, prije nego što se pokušala ubiti popivši 40 tableta za spavanje. Navodi se kako se par razveo prije manje od mjesec dana, no gospodin Chen je nastavio živjeti kod supruge, jer već dvije godine ne može naći posao.

Nezaposlen i sklon preljubu

Vlasti su izjavile kako su dobile prijavu od Chena, koji je bio zaključan u zahodu zbog straha da ga supruga još više ne ozlijedi. Lee je smislila pakleni plan jer se Chen oslanjao na njenu zaradu, a kap je prelila čašu kad je doznala da se viđao s drugom ženom nakon što su se vjenčali.

“Dok je žrtva imala spuštene hlače, osumnjičena je koristila škare kako bi odrezala žrtvine genitalije”, rekao je zamjenik glavnog načelnika Okruga Xinhu, Kao Kai-long.

Nisu našli genitalije

Iz policije su rekli kako su suprugu pronašli bez svijesti, pa su oboje odvezeni u Nacionalnu tajvansku sveučilišnu bolnicu Zhudong. Stanje im je stabilno. Policija je potvrdila kako nije pronašla genitalije, a i da jest, liječnici ne bi mogli puno toga učiniti.

“Njegove genitalije bile bi kontaminirane bakterijama, a u svakom slučaju, šanse da će ikada dobiti seksualnu funkciju bile bi iznimno niske”, rekao je šef odjela urologije Chang Chen-yeh.

Susjedi su rekli kako par nema djece i često se svađa. Policija je rekla kako čeka da oboje daju formalne izjave prije podizanja optužnice protiv supruge.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 20:40