Article_Top_970x250

Supruga Zdravka Čolića napadnuta nožem

popularni pjevac

Supruga Zdravka Čolića napadnuta nožem

lip 01, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via vecernji.ba

Zdravko i Aleksandra Čolić u braku su od 2001. godine i u njemu su dobili dvije kćeri - Unu i Laru. Aleksandra ne daje izjave za medije, a javnost ju rijetko viđa.

Zdravko Čolić i njegova samozatajna supruga Aleksandra duge su se trudili svoj privatni život držati daleko od očiju javnosti, ali o jednom incidentu koji se dogodio njegovoj supruzi progovorio je za medije.

- Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljica i posjekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sjećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – izjavio je Čola u jednom intervjuu, piše Express.ba.

Svojevrsnom srećom u nesreći smatra to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna i drama je brzo završila. - Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene.

Ta publika je godinama uz mene i podržava što radim. Vjerujem da joj zbog toga može biti samo drago - objasnio je pjevač koji je nedavno proslavio 68. rođendan, prenosi Večernji.ba.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250