Article_Top_970x250

Supruga Čedomira Jovanovića: Plašim se što će se pojaviti u medijima

spekulacije i dezinformacije

Supruga Čedomira Jovanovića: Plašim se što će se pojaviti u medijima

sij 15, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Agencije

Spekulacije i dezinformacije o zdravstvenom stanju lidera LDP-a Čedomira Jovanovića uznemirile su njegovu obitelj, posebno djecu, a njegova supruga Jelena Jovanović izjavila je da je u većini slučajeva riječ o neistinama.

"Plašim se iznova svakog dana što će se pojaviti u medijima, zbog djece. Teško podnose. Valjda imaju pravo živjeti normalno", rekla je supruga lidera LDP-a za Blic.

Kaže da sve informacije o zdravlju njenog supruga, Čedomira Jovanovića, koje nije priopćio liječnički konzilij ne predstavljaju ništa drugo nego spekulacije.

Jelena Jovanović ističe da je konačna dijagnoza uspostavljena nakon nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, te da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

"Liječnici su konstatirali upalu lijevog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i poslije nekoliko dana detaljnih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu živaca torakalnog dijela kralježnice, odakle vjerojatno i potječu bolovi koje je trpio. Koktel antibiotika djeluje, parametri su konačno bolji. Uslijed suradnje liječnika s Grudne kirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i poslije sedam dana borbe konačno možemo biti zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mjesecima", navela je Jovanović.

Dnevnik.ba