StoryEditor
sudionica zvezda granda

Suprug prevario trudnu pjevačicu iz Tuzle, snimljen u provodu u noćnom klubu

Piše desk  /  07.05.2022., 12:41h
Dada je ispod jedne svoje fotografije na Instagramu na pitanje “Gdje ti je muž?”, odgovorila “Javite se Melihi Imširović, ona ima te informacije”

Društvenim mrežama posljednjih dana kruži snimka na kojoj je Jasmin Mumić, suprug nekadašnje sudionice “Zvezda Granda” Dade Mešaljić, uhvaćen u prisnom zagrljaju druge djevojke, što su mnogi okarakterizirali kao prijevaru.

Otad pjevačica koja je u šestom mjesecu trudnoće nema mira.

Iako glavni akteri navodne afere još uvijek nisu potvrdili novinske natpise, Dada Mešaljić se oglasila na društvenim mrežama i istaknula da joj u ovom trenutku skandal ne treba.

– Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim priopćiti da sam ja žena u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene loše utječu na bebu i mene, te vas molim za razumijevanje i strpljenje. Povodom novonastale situacije ne bih davala nikakav komentar osim da je sve kristalno jasno kakvo je stanje trenutno, a i u budućnosti – poručila je jučer Dada, a kako je afera dobila dodatni zaplet morala se ponovno obratiti javnosti.

– Želim se ovim putem zahvaliti na neizmjernoj ljubavi koju pružate, čitam vaše poruke, ali nemam vremena, a ni snage odgovarati svakom pojedinačno zbog svega što se dogodilo. Znam da svi želite znati bar nešto, ali ja trenutno ne želim davati bilo kakve izjave, želim se posvetiti svom zdravlju i zdravlju moje bebe, te samim tim će ostati na ovome. Hvala vam još jednom od srca što ste tako svi divni i znajte da mi vaša podrška i poruke daju vjetar u leđa, u ovim preteškim trenucima. Voli vas vaš zmaj – poručila je Dada.

Inače, Dada je ispod jedne svoje fotografije na Instagramu na pitanje “Gdje ti je muž?”, odgovorila “Javite se Melihi Imširović, ona ima te informacije”, aludirajući na to da je njen suprug trenutno s njenom kolegicom iz natjecanja, prenosi Blic.

Podsjetimo, pjevačica je početkom godine izgovorila sudbonosno “da” Jasminu iz Tuzle.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 05:17