StoryEditor

Suprug Alise Mutap uhićen zbog prijetnji smrću Murizu Memiću

Piše D  /  21.06.2021., 06:06h

Uhićen je Fahrudin Ramić, suprug Alise Ramić (djevojačko Mutap).

Alisa Ramić, nekadašnja djevojka Dženana Memića, je uhićena prije nekoliko dana u Sarajevu, a u subotu joj je određen jednomjesečni pritvor zbog sumnje za kazneno djelo organizirani kriminal odnosno pomoć počinitelju nakon počinjenja kaznenog djela, protuzakonito posredovanje i prikrivanje dokaza.

"Uhićeni F.R. je nakon uhićenja smješten u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Županije Sarajevo, te će nad istim tijekom naredna 24 sata biti izvršena kriminalistička obrada", potvrdio je za Klix.ba Mirza Hadžiabdić, načelnik Odjela za odnose s javnošću Uprave policije MUP-a ŽS.

>>>Određen jednomjesečni pritvor Alisi Mutap<<<

O svemu je upoznat i dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo.

Muriz Memić je u jučer (nedjelja) dobio prijetnje smrću, a obitelj je slučaj odmah prijavila policiji.

"Nakon pet godina borbe i konačno prvih uhićenja, počele su i izravne prijetnje. Izgleda da gori pod nogama i da smo udarili gdje ih najviše boli. Prijetnja ubojstvom Murizu Memiću od nama poznate osobe, a vezane za ovaj slučaj, upravo je prijavljena MUP-u ŽS. Pozvali su Muriza da odmah dođe u krim službu", navedeno je na Facebook stranici "Pravda za Dženana Memića".

Brzom intervencijom sarajevske policije obitelji Memić je obećana policijska zaštita, a muškarac koji se tereti da je prijetio je uhićen.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 09:00