StoryEditor

Suljagić bi poput Merlinovog bubnjara - tenkovima na Hrvate!

Piše D  /  14.10.2018., 07:10h

Emir Suljagić je komentirao slučaj bubnjara Dine Merlina Amara Češljara koji je nedavno napisao kako bi tenkovima udario na prosvjednike u Mostaru koji su organizirali legitiman prosvjed povodom izbora drugog bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Podsjetimo, Češljar je na Facebook stranici sarajevskog portala Klix.ba ostavio huškački komentar koji ga je koštao angažmana u bandu Dine Merlina i u legendarnoj grupi "Letu Štuke".

Nakon objave vijesti o tomu da se Češljaru daje otkaz, u maniri Vojislava Šešelja je reagirao bošnjački radikal Emir Suljagić.

Suljagiću ne smeta to što bi Češljar tenkovima gađao Hrvate koji mirno prosvjeduju pa je stao u njegovu obranu na društvenoj mreži Twitter.

"Klixba je zajedno sa medijskim organima Dragan Čović ponovno uspješno uveo "verbalni delikt" u Sarajevu. Ako zbog nekonsekventnog komentara na FB doslovno padaju glave, nije teško zamisliti šta su kadri uraditi kada su ulozi veći. #jesuisamarcesljar" - napisao je Suljagić potvrdivši tako da ni on nema problem s tim što bi netko tenkovima ubijao Hrvate.

I. Crnjac/ Dnevnik.ba

23. travanj 2024 11:38