Article_Top_970x250

Šukerova bivša ispričala kako je skoro umrla kad ju je zaprosio

Ana Obregon

Šukerova bivša ispričala kako je skoro umrla kad ju je zaprosio

ožu 14, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Španjolska novinarka i voditeljica Ana Obregon u Hrvatskoj je najpoznatija kao bivša cura Davora Šukera, a nedavno je u kulinarskoj emisiji Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition otkrila da ju je Šuker jednom prilikom i zaprosio, no da to nije dobro završilo.

Ana je tijekom večere otkrila da je nakon Šukerove prosidbe završila na hitnoj. "Identificiram se s filmom Odbjegla nevjesta jer sam odbila svaki put kad su me prosili...", počela je priču i zatim nastavila o Šukeru.

"Nesretni Davor mi je stavio prsten u čašu vina, pa kako sam to mogla pretpostaviti? Večerali smo u Txistu (popularnom restoranu u Madridu, op.a.), ja sam pila vino i skoro se ugušila na prsten! Skoro smo zvali hitnu jer mi je bio zapeo u grlu", ispričala je i dodala: "Ne udajem se, kvragu", zaključila je u šali na kraju priče.

Ana i Šuker u vezi su bili nešto više od dvije godine, no s obzirom na to da mu je ona prošle godine na Instagramu čestitala rođendan, čini se da su ostali u dobrim odnosima. Ana danas ima 63 godine. 

Dnevnik.ba

 

Tagovi:

Article_Bottom_970x250