StoryEditor

Šuker objasnio zašto je Argentina favorit i komentirao Kalinićev ispad

Piše D  /  21.06.2018., 09:06h

Predsjednik HNS-a Davor Šuker smatra da je Argentina favorit u večerašnjoj utakmici s Hrvatskom (20h) u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji, prenosi HINA.

Argentina je favorit jer ima Messija. Nije lako igrati protiv njih, no naši igrači moraju uživati u utakmici. Ako Argentinci budu bolji, treba im čestitati. Naša utakmica istine bit će protiv Islanda - rekao je Šuker za španjolske medije pa se osvrnuo na Messija:

- On je igrač koji može riješiti utakmicu ili zabiti het-trick. No, ne bojimo se, mi smo pobjeđivali Njemačku, Englesku, Italiju... Imamo mladog izbornika, igrače pred kojima je budućnost i moramo igrati nogomet. Na Svjetskom smo prvenstvu, a u prvom kolu vidjeli smo brojna iznenađenja.

Kaže da ga je iznenadio remi Argentine i Islanda (1:1) u prvom kolu.

- Nitko nije to očekivao, mislio sam da će Argentina slaviti 3:0. Ne bojimo se Argentine ili velikih momčadi poput Njemačke i Španjolske. Hrvatska nema što izgubiti, a može puno dobiti. Novinari su ga pitali za komentar Dalićevog izbacivanja Nikole Kalinića iz momčadi.

- Ne želim razgovarati o Kaliniću. On je prošlost. Moramo se koncentrirati na preostala 22 igrača. To su stvari koje se mogu dogoditi u nogometu - rekao je Šuker.

Dnevnik.ba

 

24. travanj 2024 04:31