StoryEditor

Sudac isključio fotoreportera u 2. HNL: ‘Jesi sretan, seljačino?‘

Piše D  /  05.12.2020., 07:12h

Na nogometnim travnjacima diljem svijeta događalo se zaista svašta. Od slobodnog pada legendarne Vespe sa sjeverne tribine Giuseppe Meazze do leteće svinjske glave pod nogama Luisa Figa u El Clasicu, prenose 24sata.hr.

No, naši domaći travnjaci ipak daju neku posebnu čar koje nema ‘negdje vani‘. Lepeza uvreda sucu i igračima gledatelja/trenera/izbornika uz nezaobilazne plate i janjetinu tijekom i nakon utakmica, sve to uz potoke piva i domaćih alkohola narodne recepture, svakodnevica su većine niželigaških klubova.

Zaista svega smo se nagledali tijekom godina, no da glavni sudac isključi fotoreportera zbog uvrede gostujućem treneru... E, to je neka nova razina domaćeg nogometa.

U okviru utakmice 2. HNL između domaćina Junaka i gosta Rudeša (0-2), glavni sudac je u 44. minuti isključio fotoreportera i to nakon što je Rudeš poveo s 2-0.

- A jesi sada sretan, seljačino nepristojna? - rekao je fotoreporter treneru Rudeša Mariju Careviću po izvještaju službenog zapisnika kontrolora utakmice u Sinju.

Kako na tribinama nije bilo gledatelja zbog epidemioloških mjera, sudac je jasno i glasno čuo što je fotoreporter rekao pa ga je udaljio s terena - crvenim kartonom.

Još nije poznato s kakvom će se kaznom suočiti i koliko utakmica neće smjeti fotografirati. Ali fotoreporter iz Sinja ući će u povijest kao prvi isključeni... Pa, vjerojatno na svijetu.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 11:11