Article_Top_970x250

STRAVIČAN ZLOČIN Našli dijelove tijela tinejdžera u vreći: Sve je bila osveta zbog droge?

okrutno ubojstvo

STRAVIČAN ZLOČIN Našli dijelove tijela tinejdžera u vreći: Sve je bila osveta zbog droge?

sij 16, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via 24sata.hr

Nešto prije 10 sati ujutro u ponedjeljak je irska policija dobila poziv. Netko je našao dijelove tijela u crnoj vreći u Darndaleu. Bili su to Keanovi dijelovi tijela, a navodno su ih našli i u zapaljenom automobilu.

Keanea Mulready-Woodsa (17) zadnjeg je vidjela njegova obitelj u nedjelju oko 18 sati u gradu Drogheda, udaljenom 50 kilometara od Dublina. Nakon 24 sata njegova je obitelj nazvala policiju - nisu znali gdje je. Na društvenim mrežama pokrenuli su potragu za svojim sinom i bratom koji im se nije javljao. 

Nešto prije 10 sati ujutro u ponedjeljak je irska policija dobila poziv. Netko je našao dijelove tijela u crnoj vreći u Darndaleu. Bili su to Keanovi dijelovi tijela. Policija je više od 24 sata kasnije našla još dijelova u zapaljenom automobilu, javlja Irish Times. 

U srijedu navečer službeno su potvrdili da se radi o Keaneu. 

- To je brutalan napad na dijete i potpuno neprihvatljiv u demokratskom društvu - rekao je šef policije Christy Mangan. Dodao je kako je posebno šokantna razina nasilja. Vjeruje da je Keane ubijen u subotu navečer. 

- Treba zapamtiti da je on bio dijete koji je tražio svoj put u životu. Taj život je izgubio, a njegova obitelj izgubila je sina i brata - istaknuo je. 

Navodno je njegovo ubojstvo treće po redu u sukobu oko droge koji potresa irski grad Drogheda. Istraga pokazuje kako bi njegovo ubojstvo mogla biti osveta zbog ubojstva dilera Richarda Carberryja (39) kojeg su upucali prošle godine. 

Iako je imao samo 17 godina, Keanea su sumnjičili da je prijetio članovima druge bande, ali i da je na njihovu imovinu bacao petrolske bombe, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba